Website of webshop nodig? Bezoek ons in Ede

Website of webshop laten maken?

Je nieuwe website dichterbij dan je denkt!

Al lange tijd is een website niet meer alleen een visitekaartje voor je bedrijf. Tegenwoordig heb je een vertrouwde uitstraling nodig, off- en online. Dat maakt een goede en betrouwbare website onmisbaar. Door een uniek ontwerp te laten maken zorg je er voor dat bezoekers jouw website direct herkennen. Wij helpen je hier graag bij.

 

Ook voor intranet kun je bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op.

Website bouwer met ervaring

Bezoekers bepalen in één oogopslag of ze jouw website de moeite waard vinden. Daarom is het belangrijk om goed en vooral duidelijk zichtbaar te zijn. Sinds 2002 maken wij niet alleen mooie, maar ook goed werkende websites. Maar hoe komen we nou tot zo'n goed werkende website? Allereerst door informatie te verzamelen over je bedrijf, product of dienst en de potentiële bezoeker(s) van jouw website.

 

Door goed naar jouw product, doelgroep en bedrijf te kijken maken wij een design op maat in jouw huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Geen probleem, ook dit doen wij graag :) Heb je al een duidelijk idee wat je wilt? Ook dit is geen probleem. Leg het aan ons voor en wij zullen je voorzien van ons advies.

Werkwijze

De verschillende stappen op weg naar jouw website:

  1. bespreken van jouw wensen, eisen en ideeën
  2. opstellen van het projectplan en offerte
  3. bespreken van het projectplan en offerte
  4. maken van een ontwerp en bespreken van het ontwerp
  5. na goedkeuring van het ontwerp starten we met de bouw en de implementatie van je website
  6. persoonlijk opleveren van je website en uitleg over werken met het CMS
  7. ondersteuning bij het beheren/aanpassen van je website

Altijd responsive

De websites die wij bouwen zijn altijd responsive. Dit vergroot de bruikbaarheid op alle apparaten. De opmars van mobiele apparaten zorgt er voor dat websites tegenwoordig steeds makkelijker en intuïtiever moeten werken. De techniek die hier voor nodig is kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Wij bouwen volgens de webstandaarden HTML5, CSS3 en XML. En ondertussen blijven wij ons ontwikkelen want de techniek staat niet stil. Zo zijn er steeds weer nieuwe manieren om een doel te bereiken. Dit zorgt er voor dat jouw website altijd zo efficiënt en optimaal mogelijk word gebouwd.

Neem contact op

Spreekt onze werkwijze je aan, maar heb je nog vragen, of wil je vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Je bent altijd van harte welkom op ons kantoor. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen: 0318 - 430 085 of een mail sturen naar

Heb je een vraag?

Bel ons op 0318 - 430 085 of mail naar

Of wil je ons uitdagen om grenzen te verleggen?

Neem contact op voor een afspraak en kom gezellig bij ons langs in Ede.

Copyright 2002 - 2020 - Krabo Websites & Hosting | Privacy statement