Tel: 0318 430 085

Webdesign

Krabo bouwt effectieve websites met duidelijke en snelle navigatie.

Bezoekers bepalen in één oogopslag of uw website de moeite waard is. Met Krabo kunt u zo’n effectieve website realiseren. Dat doen wij door informatie te verzamelen over uw bedrijf of product en de potentiële bezoeker van uw website. Met veel inlevingsvermogen maken we een ontwerp dat aansluit bij uw doelgroep, bij uw product, in de door u gewenste stijl of huisstijl. In de werkwijze Krabo herkent u de verschillende stappen van dit proces.

Werkwijze

Voordat wij een projectplan en een offerte voor uw website gaan opstellen, bespreken we met u het doel van de website en de doelgroep waarvoor deze gebouwd gaat worden. Met de informatie die we in die bespreking verzamelen, gaan we aan de slag. De door door u gewenste (huis)stijl is ons uitgangspunt. We bestuderen de vormen, lettertypen en het kleurgebruik. We stellen een projectplan op, met daarin uw eisen, wensen en ideeën. Vervolgens wordt het projectplan uitvoerig met u besproken en zo nodig aangepast. De definitieve versie van het projectplan, we weten immers nu precies wat u wilt, is de basis voor onze offerte.

De verschillende stappen op weg naar uw website:

  1. bespreken van uw wensen, eisen en ideeën
  2. opstellen van het projectplan en offerte
  3. bespreken van het projectplan en offerte
  4. maken van een ontwerp en bespreken van het ontwerp
  5. na goedkeuring van het ontwerp starten we met de bouw en de implementatie van uw website
  6. persoonlijk opleveren van uw website en uitleg over werken met CMS
  7. ondersteuning bij het beheren/aanpassen van uw website

De techniek kunt u met gerust hart aan ons overlaten.

Wij bouwen volgens de webstandaarden HTML5, CSS3 en XML. De onderliggende structuur van de pagina's is zo opgezet dat de content niet alleen toegankelijk is voor de meest gebruikte browsers (zoals Edge, Internet Explorer, Firefox, Safari en Chrome) maar ook voor smartphones (zoals iPhones, Android toestellen en Windows Mobile).

Spreekt onze werkwijze u aan, maar heeft u nog vragen, of wilt u vrijblijvend met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.