Tel: 0318 430 085
Portfolio

.....en wat hebben we al gedaan?

Basis

Praemium advies is in te zetten als (hoofd) HR- & Salarisadministratie, applicatiebeheerder of project(bege)leider. Het bedrijf is gespecialiseerd in het werken met de systemen Beaufort, Gemal en de Youforce eHRM modules van Raet.

Basis

Kapsalon Marage in Bennekom is zowel een dames-, heren- als kinderkapsalon. Met een team van zes dames zorgen zij er iedere dag weer voor dat Bennekom en omgeving goed geknipt de deur uit kan.

Basis

Dutch Mirror Factory heeft in de competitieve spiegelmarkt naam gemaakt als ontwerper en ontwikkelaar van innovatieve spiegelconcepten voor een betaalbare prijs. 

Basis

Green Dino uit Wageningen heeft in de loop der jaren een stevige positie in de virtual reality branche veroverd. De core business ligt met name bij autonoom vervoer. Maar ook bijvoorbeeld ANWB streetwise komt bij dit energieke bedrijf vandaan.

Basis

Restaurant De Eetwinkel uit Bennekom kenmerkt zich door heerlijke gerechten voor een (h)eerlijke prijs. Tevens verzorgen zij catering en kunnen er maaltijden voor thuis besteld worden.

Basis

Fysiotherapiepraktijk Harskamp richt zich vooral op fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie en fitness. Deze praktijk onderscheid zich door de persoonlijke aanpak en directe communicatie met de therapeuten.

Basis

FixingHorse verzorgd sportmassages, raindroptherapie, medical taping en advies in trainingen voor paarden. Als geselecteerd reseller van Bridle2fit kan een perfect passend hoofdstel worden aangemeten. Krabo heeft voor FixingHorse de website ontwikkeld.

Webshop
Webshop

In de webshop van Portazul is een ruim assortiment van bijzondere tegels beschikbaar voor een breed publiek met aandacht voor details en kwaliteit. Net even iets anders, net even iets mooier, net even iets exclusiever en toch altijd betaalbaar!

Basis

Inspirerend trainingsplatform richt zich op het geven van trainingen voor teams, zodat deze succesvoller presteren. Ook geven zij gratis workshops ter kennismaking met het ITP. Van logo naar een goed functionerende website, dat is wat wij met deze klant hebben gerealiseerd.

Advanced
Advanced

3W makelaars werkt in de regio rond Leusden, Utrecht en in de regio rond Wageningen, Gelderland. De makelaardij richt zich op winkelen, werken en wonen. Het ontwerp van het logo, de website en het visitekaartje is door Krabo uitgevoerd.

Basis

Anke de Jong biedt ondersteuning bij het achterhalen van je talenten en kwaliteiten en deze te benutten voor een geïnspireerd leven.

Basis

robotTUNER is een startup die opereert onder Green Dino en zich richt op het verzamelen van data voor zelfrijdende auto’s, om hiermee een digitaal rijbewijs te ontwikkelen.

Basis

Tijdloos design en hoogwaardige materialen en een strakke afwerking. Dat is wat de jachten van Timeless Yachts kenmerkt. Krabo heeft voor deze Nederlandse jachtbouwer het bestaande logo gerestyled en de website ontwikkeld.

Basis
Basis

TenBa is het bakkerij specifieke adviesbureau uit Wageningen die als geen ander kennis heeft van de bakkerij branche. De adviseurs en taxateurs hebben een bakkerij achtergrond en begrijpen uw proces, werkwijze en manier van denken.

Suze Weitjens is advocaat en mediator. Met haar bedrfijf WLAW advocatuur | mediation verzorgt zij alles rondom arbeidsrecht, personen- en familierecht en mediation.  

Loopbaanadvies Gelderland helpt je met jouw traject in je loopbaan of studie. Met een persoonlijke aanpak geeft Astrid Verweij-Kauer sollicitatie, netwerk- en presentatie trainingen.

Basis

In het Paramedisch Centrum Bennekom zijn 7 verschillende paramedische disciplines samen gekomen onder 1 dak.

Webshop
Webshop

Krabo heeft voor JVH Puzzels een nieuwe webshop ontworpen en ingericht. 

Op jvh-puzzels vind je informatie over alle puzzels die Jan van Haasteren in de loop der jaren gemaakt heeft.
Jan van Haasteren puzzels zijn al jaren wereldberoemd. Voor puzzel fans van over de hele wereld -en ook voor onszelf- staat een puzzel van Jan altijd garant voor urenlang puzzel plezier!

Webshop
Webshop

Epic Light is een gespecialiseerde webwinkel in led tl lampen, led werklampen, led machine verlichting en solar verlichting voor de industrieële/zakelijke markt en agrarische sector.

Basis

Een landelijk georganiseerd jazzfestival met hedendaagse jazz van het allerhoogste niveau. Daarnaast ook met eten, drinken, jazzfilms en meer.

Basis

Ondanks de liefde, of beter gezegd juist vanwege de liefde, kunnen partners verstrikt raken in ongezonde communicatiepatronen. Annelies van London van Laws of Love kan jullie helpen. Kijk op de website hoe zij dat doet.

Basis

Contractsolutions heeft ruime ervaring en kennis met betrekking tot het adviseren van grote bouwprojecten. Niet gebonden aan landsgrenzen gaan ze de hele wereld over.

Basis

Welkom in Wageningen wil een overzicht bieden van de initiatieven om vluchtelingen op te vangen, een prettig verblijf te bieden en zo nodig een welkom thuis te heten. 

Basis

Het gezelligste zwembad van Midden-Nederland!
Zwembad Kikkerfort is een subtropisch zwembad met meerdere basins. Er is een wedstrijdbad maar ook een leuk zwembad om te spelen met o.a. een glijbaan, stroomversnelling en een peuterbadje.

Basis
Basis

Idunamare biedt ondersteuning bij het achterhalen van je talenten en kwaliteiten en deze te benutten voor een geïnspireerd leven.

Basis

Jos Slippens Vleeswaren: Gedreven door de ambitie om de consument de allerbeste kwaliteit te bieden is Jos Slippens Vleeswaren van kleine dorpsslager in een kwart eeuw uitgegroeid tot een toonaangevende producent van een compleet assortiment vleeswaren voor de bekende supermarktorganisaties en slagersgroothandels.

Basis

Deli Harmony: biologische Delicatessen geproduceerd in Harmonie met natuur en milieu.

Basis

Multiplaat is een paneel met een kern van polystyreen schuim dat voorzien is van een brandvertragend middel. Het hardschuim element is aan beide zijden afgedekt met een speciale mortel die versterkt is met fiberglas wapening. De sandwichconstructie zorgt ervoor dat de platen licht en tegelijkertijd onverwacht sterk zijn.

Basis

Als financieel interim manager ben ik beschikbaar om binnen uw bedrijf verschillende werkzaamheden uit te voeren als hoofd planning & control, manager finance en business- / projectcontroller.

Basis

De renovatie van uw badkamer of toilet zorgt voor veel ongemak en inbreuk op uw privacy. Dat is nu verleden tijd! Met het huren van De Mobiele Badkamer op wielen.

Basis

Buro Binnenveld is een jong en enthousiast bureau in de Tuin- en Landschapsinrichting. Het is gespecialiseerd in tuinontwerpen, landschappelijke inpassingsplannen en erfbeplantingen. Daarnaast wordt er gewerkt aan ontwerpen voor de (semi)openbare ruimte. Euro Binnenveld is onder andere actief in Ede, Bennekom, Veenendaal en Wageningen.

Basis

Achter deze website zit een groep van enthousiaste en deskundige (fysio)therapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van triggerpoints.

Triggerpoints zijn spierknopen die in actieve staat pijn veroorzaken: lokaal of op hele andere plekken in het lichaam. Deze spierverkrampingen zijn ontzettend vaak een bron van pijnklachten aan spieren en gewrichten.

Basis

Eurovite is importeur en distributeur van wand- en vloertegels en fabrikant/ leverancier van Foby tegellijmen, voegmortels en behanglijmen. Een bijzondere combinatie die tal van voordelen biedt voor Eurovite en voor de afnemers.

Basis

Zwemschool ZwemZeker is een kleine zwemschool gevestigd in Ede. De slogan is " goed en leuk leren zwemmen in korte tijd" 

Er worden wekelijkse zwemlessen, vakantie zwemcursussen, turbozwemmen, privélessen, zwemles voor kinderen die extra aandacht nodig hebben en volwassen zwemles aangeboden. Daarnaast ook peutersurvival, verhuur van zwembad aan bedrijven en voor kinderfeestjes. 

 

Basis
Basis

ENVOZ is het opleidingsinstituut voor de Nederlandse Zwembranche en geeft een gevarieerd scala van internationale erkende zwemdiploma’s uit. Daarnaast verzorgt de ENVOZ een groot aantal cursussen en studiedagen voor zwembadmedewerkers en personen werkzaam in de recreatie markt. De belangrijkste missie is de veiligheid in het water te bevorderen.

Advanced

Voor cursisten die deelnemen aan een van de cursussen van de ENVOZ is een platform ontwikkeld waarop elke cursist met een unieke inlogcode kan inloggen en bij zijn of haar lesmateriaal kan komen. De cursist kan hier naast de lesstof ook aanvullende informatie en de benodigd formulieren vinden die tijdens de opleiding gebruikt worden.

Advanced

De Culturele Ronde is oa een atelierroute, die in Wageningen wordt georganiseerd. Op deze website kunnen de deelnemers/ kunstenaars aan deze atelierroute hun informatie bijwerken en kan de organisatie informatie aanpassen en toevegen om alle bezoekers aan de  Culturele Ronde op de hoogte te houden van dit twee jaarlijks evenement. 

Advanced
Advanced

Op deze website kunt u alle informatie vinden over Tegellijmen en voegmortels, Uitvlakproducten voor wand- en vloer, Voorstrijkmiddelen en Afdichtingsmiddelen.

Voor Foby hebben we een lijm en voegwijzer ontwikkeld zodat de bezoeker van de website op een eenvoudige manier de het meest geschikte product kan vinden voor het lijmen of voegen van tegels op diverse ondergronden. 

Advanced
Advanced

Op deze website vindt u onze MIRAFLOOR tegel collectie. In een tijdsgewricht waarin zich binnen interieur design veel boeiends voordoet, niet alleen in Europa maar ook daarbuiten.

Voor Mirafloor.nl hebben we een tegelplanner ontwikkeld zodat de bezoeker de badkamer interactief kan betegelen. De online betegelde badkamer kan in 2D en in 3D aan bekeken worden en er kan een PDF gemaakt worden zodat de bezoeker met een print naar de leverancier kan gaan.

Advanced

De Stichting Jazz in Wageningen wil de beste Nederlandse en internationale hedendaagse jazz en geïmproviseerde muziek in Wageningen laten klinken. Muziek van bijzondere kwaliteit die de toehoorders niet alleen vermaakt, maar ook wakker schudt op emotioneel en creatief vlak. Muziek die in Wageningen en de regio niet of nauwelijks live te horen is.

Advanced

De BakkerijTaxateur.nl biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt een Onderhandse verkoopwaarde te krijgen van bakkerij inventaris. De BakkerijTaxateur.nl doet dit aan de hand van door u opgegeven gegevens en eventuele bijgevoegde foto. Elke bakkerij machine kan worden ingevoerd en per stuk ontvangt u een Online taxatie Onderhandse verkoopwaarde.

Advanced

Deze sociale kaart helpt (ex)kankerpatiënten en hun familie en vrienden om in contact te komen met hulpverleners die gespecialiseerd zijn in nazorg, revalidatie en begeleiding in de regio Gelderse Vallei. Deze hulpverleners voldoen aan kwaliteitscriteria van MuOn.

Advanced

Rozenboom Makelaardij, is een professioneel makelaarskantoor dat een historie kent sinds de jaren ‘70. Kenmerkend zijn de korte lijnen en een klantgerichte aanpak. Het makelaarskantoor hecht waarde aan persoonlijk contact met haar klanten.
Krabo heeft een module gebouwd om het aanbod goed weer te kunnen geven. 

Basis

benn. vertelt over Bennekom. Via deze website blijft u op de hoogte van ons mooie dorp.

Basis

Luchttechniek oplossingen voor Industrie en Horeca

Basis

Deze fysiotherapiepraktijk is gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie, fysiotherapie voor mensen die kanker hebben of hebben gehad, trainingen op maat voor mensen met Parkinson en valpreventietraining.

Basis

Wageningen heeft prachtige uiter-waarden. Mooi in de zomer, mooi in de winter. Wanneer het vriest en er ge-schaatst kan worden op de nevengeul, vormt de brug een belemmering. De brug moet voor het vriezen worden opgehaald - een onhandig karwei - en de doorgangen zijn te smal.

Basis

Dimphy Koning is thuiskapper in de regio Ede, Wageningen, Bennekom, Veenendaal. Op deze eenvoudige website kunnen klanten de prijzen zien en een afspraak maken/contact leggen. 

 

Basis

Jaap Tinssen is een jong en gemotiveerd bedrijf dat actief is in groenwerken, grondwerken, loonwerken en bosbouw. 

Basis

Kalliste Huidverbetering. Voor acne en anti-aging en alles wat er tussen zit.

Als huidcoach begeleid Kaliste jongeren en vrouwen de juiste balans te vinden tussen voeding en verzorging voor een probleemloze, vitale en stralende huid.

Basis

De website Liefdevol rond Verlies is er voor iedereen die met verlies te maken heeft.

  • Particulieren, bedrijven en scholen
  • Professionals en vrijwilligers in de zorg

Bij Liefdevol rond Verlies kun je terecht voor verlies-, rouw- en stervensbegeleiding. 

Liefdevol rond Verlies voor psycho-sociale en spirituele palliatieve zorg en geven trainingen, workshops en lezingen over verlies.

Basis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Basis
Basis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Advanced

Deze website geeft informatie over te koop of te huur staande woningen en appartementen, begeleiding bij verkoop, verhuur en aankoop, taxaties en meer aan de makelaardij aanverwante diensten.

Advanced

Studio Marco van Veldhuizen is een ontwerpbureau dat zich richt op (interieur)architectuur en outdoor en helpt u om uw ruimtelijke wensen te vervullen vanuit een creatief en bouwkundig perspectief.

Basis

IOGZ is het ministerie waar de belangen van in onbruik geraakte zaken worden behartigd.

Basis

KAMPER onderwijsadvies en examinering kan als inspirator dienen en ondersteuning bieden bij deze veranderingsprocessen.

Basis
Basis

BUREAU 34 zet de puntjes op de i. Door voelbaar aanwezig te zijn, vertaalt zich dat in teksten - glashelder en aantrekkelijk - en tekstproducties - inspirerend en informatief. Dit alles op eigen wijze geschreven en gemaakt in een passende stijl gericht op de lezer.

Basis
Basis

Viventes betekent Wonen en Leven. Viventes is er voor een leven waarin een beperking of ouderdom geen belemmering hoeft te zijn. Waar tijd, aandacht en zorg voor elkaar is met TimeCare. Viventes zorgt samen voor goede zorg en een prettig leven!

Basis

Inner Perspective helpt managers bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaat.

Basis

De Beverwijkse Machinefabriek B.V. (BMF) heeft jarenlange ervaring in zeer nauwkeurig draaien, frezen en slijpen van producten in de meest uiteenlopende en met name moeilijk verspaanbare materialen.

Basis

Den Braber Interieurbouw timmert succesvol aan de weg als exclusieve interieur- en meubelbouwer. Het enthousiaste en gepassioneerde team werkt met plezier voor een brede range aan opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier. 

Basis

De ideale oplossing voor veel opbergvraagstukken is een kastenwand op maat. De Specialisten van Mijn Nieuwe Kast heeft om ons vakmanschap op dit gebied bereikbaar te maken voor een grotere groep mensen – zowel particulieren als bedrijven –  dit concept bedacht.

Basis

Bij zwemschool VERROEN is het dolle pret voor de kinderen die leren zwemmen. Zwemschool VERROEN is in de regio Haaglanden inmiddels uniek geworden door het gebruik van de onderwaterscooters.

Basis

Op de website van Ham Plus Plan kunnen de afnemers intekenen op de ham van de maand. Gemaakt van de malse achterham verrijkt met een lekkere kruidencombinatie. 

Basis

Autobedrijf Odijk B.V. heeft haar sporen in de afgelopen 15 jaar ruimschoots verdiend en staat dan ook in Odijk en de wijde omgeving bekend als een vakkundig en betrouwbaar autobedrijf.

Basis
Basis

Rendemens helpt organisaties met het duurzaam verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Steeds meer organisaties realiseren zich dat juist mensen het verschil maken, maar weten eigenlijk te weinig van hun arbeidsproductiviteit en hoe dat te verbeteren.

Basis

Streaky Bacon wordt gemaakt van mager ontbijtspek. Deze wordt op ambachtelijke wijze gezouten, gedroogd en daarna op beukenhoutsnippers gerookt. Het ontbijtspek wordt in dunne plakjes in hete lucht ovens (geen frituurvet), plakje voor plakje afgebakken. Door deze productie methode is de Streaky Bacon niet zout en heeft een heerlijk braadsmaak.

Basis

henri van de bilt vleeswaren zijn smaakvol. Dit komt door het proces dat zij doorlopen. Een groot deel van de producten wordt droog gezouten en daarna gerookt op beukenhout. Rijpen in klimaatkamers zorgt voor vervolmaking van de smaak en een zachte 'bite'.

Basis

De Bakkerij Architect is het eerste ‘full service’ architectenbureau dat zich specifiek richt op de bakkerijbranche. U kunt er terecht voor alle vragen op het gebied van het bakkerijgebouw.

Basis

Technology Management Masters biedt volwaardige op elkaar aansluitende diensten gericht op management en besturing op het grensvlak van technologie en business.

Basis

Voor een leuke en praktische zwangerschapscursus kun je terecht in Amsterdam-Zuid (Hoofddorppleinbuurt) en in Badhoevedorp, grenzend aan Amsterdam. Annette Terpstra is oefentherapeut Mensendieck en geeft aan kleine groepen zwangeren les.

Basis

Het geschreven portret is een persoonlijk geschenk. Het begint met de mooie uitnodiging waarmee je deze bijzondere ervaring cadeau doet.

Basis

SeascooterNL is de distributeur voor België, Nederland en Luxemburg van het wereldberoemde merk Sea Doo Seascooters.

Basis

De website Bennekomcentrum.nl is van Ondernemersvereniging Bennekom(OVB) en biedt het laatste nieuws over winkels en bedrijven, acties en evenementen in het centrum van Bennekom.